Keresztrejtveny

Tags: Fun Templates

last edited: 2023-01-24

Egyszerű keresztrejtvény-rajzoló játékos iskolai feladatokhoz

keresztrejtveny e034691e f7c7 45ff 91e9 3ac82c08ebbd

Description

Vízszintes meghatározásokból, és egy függőleges megfejtett szóból álló keresztrejtvényt rajzoló program. A programfutás végeredménye a feladatként megadható üres, számozott rácsháló és a megoldási kulcshoz használatos kitöltött keresztrejtvény.

Használati útmutató a LibreOffice 4-ben:

Kattintson a (Nézet » Eszköztárak ») Logo eszköztár Start ikonján. A program bekéri először a betűméretet, majd a függőleges megfejtést, végül a vízszintes szavakat, szóközzel elválasztva (a szavak tetszőleges számban és sorrendben adhatók meg, a program megkeresi az első lehetséges elrendezést). Amennyiben a megadott szavakból nem talál megfelelő elrendezést a program, további szavakat kér be.

Az eredmény formázásához (árnyék, háttérszín, vonalvastagság) használja a keresztrejtvény kijelölésénél megjelenő Rajzobjektumok eszköztárat. A betűméret egyszerű átméretezéssel is módosítható a későbbiekben, ha a végeredményt kivágjuk, és GDI metafájlként illesszük be.

Release List

Release: 1.0 – Első kiadás.

Compatibility: 4.0
Operating Systems:
License: BSD

Other Extensions

Numbertext

NUMBERTEXT and MONEYTEXT are spreadsheet functions for number to number name and currency name conversion for more than 30 languages.

01-2023

Typography toolbar

Toolbar to fix typographical problems (align bottom of the normal text and footnotes, remove large word spacing by extra character spacing) and to use Graphite font features (ligatures, small caps, old style numbers, automatic thousand separators for t

01-2023

Crossword

Simple crossword drawing program

01-2023

Keresztrejtveny

Egyszerű keresztrejtvény-rajzoló játékos iskolai feladatokhoz

01-2023

Feedback

Post your review

You cannot post reviews until you have logged in. Login Here.

Reviews

No one has commented on this page yet.

RSS feed for reviews on this page | RSS feed for all reviews