Sijainti: Pääsivu

LibreOffice-lisäosat

LibreOffice sisältää suuren määrän toimintoja. Jos kuitenkin tarvitset jotain, mitä ohjelmisto ei tarjoa, jokin lisäosa tai malli saattaa olla ratkaisu ongelmaasi. Tämä sivusto tarjoaa lisäosia monenlaisiin tarpeisiin. Lisäksi kuka tahansa, ehkäpä sinä, voi kehittää uusia lisäosia ja asettaa niitä saataville tälle sivustolle. Jos etsit malleja, siirry osoitteeseen http://templates.libreoffice.org

Lisäosat

LibreOffice-lisäosat are tools that can be added or removed independently from your installation of the main program. Extensions may add new functionality to your copy of LibreOffice, or may make existing functionality easier to use.

LibreOffice-yhteisö on sitoutunut tarjoamaan käyttäjille laadukkaita ohjelmistoja vapailla ohjelmistolisensseillä. Siksi myös kaikki tarjoamanne lisäosat ja mallit julkaistaan vapaiden ohjelmistolisenssien ehdoilla.

Otamme mielellämme vastaan täydennyksiä lisäosa- ja mallikokoelmiimme.

Tärkeää tietoa lisäosien kehittäjille: varmista, että kieliasetus lisäosaprojektisi metatietosivulla on kielineutraali! Muussa tapauksessa lisäosasi ei näy käyttäjille, joiden selaimen kieliasetus ei vastaa valitsemaasi kieltä. Kieliasetuksen on oltava "language neutral" myös lisäosan julkaisusivulla sekä kunkin version julkaisusivulla. Suosittelemme, että kaikki kehittäjät tarkistavat nämä asetukset omien lisäosiensa sivuilta.

Valitse lisäosaprojektisi nimeksi sellainen nimi, joka sisältää vain ascii-merkkejä. Nimi ei siis saa sisältää ä- tai ö-kirjaimia tai muita vastaavia kirjaimia tai erikoismerkkejä.

Lisäosan julkaisijan tulee merkitä, mitkä LibreOfficen versiot (3.3, 3.4 jne.) ovat yhteensopivia minkäkin julkaisuversion kanssa. Kun LibreOfficesta julkaistaan uusia versioita, tarkista lisäosasi toimivuus uuden version kanssa ja merkitse se yhteensopivaksi julkaisun tiedoissa.

Lisäosien julkaisijoiden avuksi on kirjoitettu ohje, joka sisältää yksityiskohtaisia ohjeita lisäosan julkaisemiseksi tällä sivustolla: (ODT | PDF).

Jos etsit malleja LibreOffice-ohjelmistoosi, siirry sivustolle http://templates.libreoffice.org.

Jos havaitset ongelmia tai sopimatonta sisältöä sivustollamme, ilmoita siitä (englanniksi) osoitteeseen webmaster [at] documentfoundation.org. Otsikoi viestisi selkeästi ja lisää siihen myös tarkka linkki sivulle, jossa ongelma esiintyy.

Yllä oleva sähköpostiosoite ei ole LibreOfficen tai The Document Foundationin tukiosoite. Jos tarvitset apua LibreOfficen käytössä, löydät sitä osoitteesta http://fi.libreoffice.org/ohjeet/.

Donate

LibreOffice is made available by volunteers around the globe, backed by a charitable Foundation. Please support our efforts: Your donation helps us to deliver a better product!


Legal Disclaimers and Limitations | Privacy Policy | Impressum (Legal Info) | Copyright information: Unless otherwise specified, all text and images on this website are licensed under the Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0. License. This does not include the source code of LibreOffice, which is licensed under the Mozilla Public License v2.0.

"LibreOffice" and "The Document Foundation" are registered trademarks in one or more countries. Their respective logos and icons are also subject to international copyright laws. Use thereof is explained in our trademark policy.